IBM România pregăteşte o nouă generaţie de lideri globali. Primii cursanţi vor fi craioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IBM România- subsidiara locală a celui mai mare furnizor global de servicii IT - organizează miercuri, la Craiova, “IBM Corporate Service Corps Influencer Salon” – un eveniment special ocazionat de derularea în România a celei de-a cincea misiuni din cadrul iniţiativei globale “Corporate Service Corps” (CSCs).

În proiect sunt implicaţi nouă experţi voluntari IBM din 5 ţări (IBM Australia,  IBM China, IBM Singapore, IBM India şi IBM Malaezia). Timp de o lună aceştia împărtăşesc din expertiza lor industriei locale din Craiova, generând proiecte inteligente ce intersectează dezvoltarea economică şi tehnologia informaţională.

Această iniţiativă globală a corporaţiei, care se află în acest moment în derulare la Craiova cu sprijinul celei de-a cincea echipe de experţi, se înscrie pe linia programelor de Responsabilitate Socială Corporatistă (CSR) ale IBM.

Scopul vizat este acela de a pregăti o nouă generaţie de lideri globali, receptivi la transformările fireşti ale unei societăţi mai inteligente, flexibili la medii diverse de lucru, în ţări emergente cu potenţial real de creştere economică. De la lansarea iniţiativei globale Corporate Service Corps de către IBM, în România au fost 4 echipe de experţi din diferite ţări.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite