I-a înfipt cuţitul în abdomen celui care i-a bătut fiul. Victima a ajuns la spital în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Sârbu, în vîrstă de 52 de ani, din comuna doljeană Poiana Mare, este acuzat de tentativă de omor, după ce l-a înjughiat pe un bărbat care i-a bătut fiul. Agresorul a fost arestat pentru 29 de zile.

Martorii au declarat că fiul agresorului şi victima au băut împreună  într-un bar din localitate. Din senin cei doi s-au luat la ceartă, iar Gabriel Mărculescu, în vîrstă de 21 de ani, din Drobeta Turnu Severin l-a lovit cu pumnul pe celălalt.

I-a înfipt cuţitul abdomen

Tânărul agresat a plecat acasă, să ia o bâtă şi să îşi facă singur dreptate. Tatăl acestuia a aflat imediat ce a păţit şi a plecat cu el către locul faptei. Viorel Sârbu, în vîrstă de 52 de ani, din comuna doljeană Poiama Mare, a scos un cuţit şi fără milă l-a înjunghiat în abdomen pe Gabriel Mărculescu. Agresorul şi-a abandonat victima într-o baltă de sânge şi a plecat liniştit către casă.

Gabriel Mărculescu a fost transportat la spital în stare gravă. Medicii au stabilit că viaţa victimei a fost pusă în pericol de leziunea provocată de cuţit. Are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale.

Viorel Sârbu a fost arestat pentru 29 de zile şi este acuzat de tentativă de omor. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite