Craiova: Hârtie igenică şi şampon la discreţie pe drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Hârtie igenică şi şampon la discreţie pe drum
Craiova: Hârtie igenică şi şampon la discreţie pe drum

Un şofer de 24 de ani din comuna Işalniţa, care conducea o autoutilitară Logan MCV plină cu marfă a fost lovit în spate de un TIR, în satul Tatomireşti.

Iulian Alberto Cristea se întorcea de la Craiova spre Filiaşi, de unde cumpărase mai multe produse pe care intenţiona să le vândă la rândul lui. Din cauza supraîncărcării  uşile din spate s-au deschis, iar toată marfa s-a împrăştiat pe tot carosabilul. „Şoferul TIR-ului Gheorghe Sorin Florea de 37 de ani din localitatea Motru, nu a mai putut evita accidentul.Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul“, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.   

Pasagerul din dreapta din autoturismul  Logan a suferit leziuni la cap şi a fost transportat de urgenţă laSpitalul Judeţean din Craiova. Medicii i-au acordat primul ajutor, iar în momentul de faţă se află în afara orcărui pericol.

 Tânărul de 25 de ani nu a vrut să piardă marfa şi s-a apucat imediat să o strângă după carosabil. Din păcate nu a mai putut salva mare lucru, majoritatea produselor au fost distruse.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite