Craiova: Handbalistele, o victorie şi o înfrângere cu Metalurg Skopje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Handbalistele, o victorie şi o înfrângere cu Metalurg Skopje
Craiova: Handbalistele, o victorie şi o înfrângere cu Metalurg Skopje

Echipa feminină de handbal a Sport Club Municipal Craiova a depăşit astăzi, pe Metalurg Skopje (Macedonia), cu 28-22, într-o partidă amicală desfăşurată în Sala Sporturilor din Bănie. Ieri, macedonencele se impuseseră cu 31-27.

Cea mai bună marcatoare a SCM în cele două jocuri desfăşurate a fost antrenoarea Victorina Bora cu 5, respectiv 9 reuşite. Ea a fost urmată de Mihaela Brîscan cu 5, respectiv 8 goluri înscrise în cele două jocuri. Pe parcursul celor două zile, SCM a utilizat întregul lot pe care l-a avut la dispoziţie: Ildiko Barbu, Maria Vlăsceanu, Ana Ionesi, Oana Chitacu, Oana Ionescu, Mihaela Brîscan, Elena Nicu, Andreea Momîrleanu , Luisa Pop, Carmina Bădiţă, Karla Ionesi, Maria Rădoi, Luminiţa Constantinescu, Ana-Maria Bircina, Victorina Bora şi Anca Oprişor.

„Sunt mulţumit de modul în care au răspuns fetele mai ales după eşecul de ieri. Astăzi au avut forţa să câştige fără emoţii. Aşteptăm să vedem când va începe campionatul şi din ce serie vom face parte“, a declarat vicepreşedintele SCM Craiova, Mugur Guşatu. La sfârşitul săptămânii viitoare, handbalistele din Bănie se vor deplasa la un nou turneu de verificare. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite