Craiova: Zeci de credincioşi au sărutat icoana Sfintei Marii de Guadalupe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Zeci de credincioşi au sărutat icoana Sfintei Marii de Guadalupe
Craiova: Zeci de credincioşi au sărutat icoana Sfintei Marii de Guadalupe

Oamenii au venit la Craiova să ceară o minune Sfintei Marii de Guadalupe. La altarul Sfintei de la Guadalupe, Mexico City, vin anual milioane de pelerini.


Icoana Fecioarei Maria de Guadalupe vizitează în aceste zile orașele din Oltenia și Muntenia. Ieri după – amiază, icoana a sosit în Bănie, la parohia greco-catolică de lângă Billa.

Zeci de oameni, bătrâni sau copii, ortodocși sau greco-catolici s-au adunat să vadă icoana misionară a Fecioarei Maria - Protectoarea vieții nenăscute, care nu este pictată de mână omenească ci constituie o imprimare miraculoasă pe mantia unui vizionar din Mexic, Juan Diego, în urmă cu peste 500 de ani. Parohii spun că este singura apariţie a Maicii Domnului, confirmată de Biserica Catolică, în care ea apare însărcinată. Cu lacrimi în ochi, oamenii s-au rugat Mariei de Guadalupe. O tânără, pe nume Narcisa, ne-a depănat din tragedia vieții ei. "Mama m-a născut cu picioarele strâmbe și, pentru că nu mă suporta așa, m-a părăsit de mică. Am venit să o rog pe Maria de Guadalupe să-mi dea putere să merg", ne-a spus printre lacrimi fata.

"Fecioara Maria mi-a salvat picioarele de la tăiere"

Lucian Dorovschi are 61 de ani. Bărbatul ne-a mărturisit că rugăciunile l-au scăpat de la moarte.

În Adevărul de Seară de marţi, din Craiova, aflaţi cum icoana făcătoare de minuni l-au salvat pe un bătrân din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite