Grigoraş: „Sunt 12 jucători pe care nu mă pot baza cu Universitatea Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş încă nu ştie ce formulă va alinia pentru meciul cu U. Craiova
Petre Grigoraş încă nu ştie ce formulă va alinia pentru meciul cu U. Craiova

Antrenorul celor de la Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat că nu se poate baza sută la sută pe 10-12 fotbalişti din lot la meciul de joi cu Universitatea Craiova, din optimile de finală ale Cupei României.

"Şi după jocul cu Steaua am pierdut o serie de jucători, accidentaţi nu pe o perioadă lungă, dar ne vor lipsi. Orac a avut o răceală înainte de acel joc şi avea febră, Chibulcutean şi Hidişan vin după perioade lungi de absenţă şi s-a văzut clar că mai mult de o repriză nu pot să ţină pentru că ritmul de joc este total diferit de cel de antrenament.

Din păcate, Băcilă acuză şi el o lovitură puternică şi va sta şi el o zi sau două, Pintilii a suferit şi el o lovitură la partida cu Steaua la acel contract cu Tănase şi are un hematom. Chiricheş vine şi el după o accidentare care l-a ţinut departe de teren şase zile. Este incertă folosirea lor la partida de cupă, mai ales că ştiu că între Craiova şi Pandurii sunt meciuri foarte aprige, chiar dacă nu am trăit pe viu niciun astfel de meci", a afirmat, miercuri, Petre Grigoraş.

La aceste probleme medicale se adaugă cele vechi, ale jucătorilor bosniaci Vranjikovici şi Maksumici, care nu s-au mai antrenat de câteva zile:

"Vranjkovici iarăşi nu s-a mai antrenat de câteva zile, la fel ca şi Maksumici care abia ieri a făcut prima alergare uşoară. Sunt cam 10-12 jucători pe care nu mă pot baza sută la sută la meciul cu Craiova. Nu sunt sută la sută apţi din punct de vedere fizic, deşi unii au lovituri mai uşoare cu care ar putea totuşi să joace".

Alţi doi jucători vin după absenţe destul de mari, Nasser şi Apostu urmând să fie totuşi incluşi în lot.

"Mai e Nasser care a lipsit destul de mult de la pregătire, acum a făcut trei antrenamente, în schimb Apostu se pregăteşte mai intens, situaţia lui e mai îmbucurătoare. E o problemă şi de încredere la el pentru că diagnosticul care i s-a pus nu a fost unul simplu. Dar acum s-a antrenat normal şi a făcut cam tot ce se poate face la ultimele antrenamente şi s-a simţit bine. Este în vederile noastre şi el şi va face parte din lot, dar nu ştiu cât poate să ducă şi câtă încredere are când vine după o perioadă mai lungă de absenţă", a mai spus Grioraş.

Pandurii Târgu Jiu va întâlni, joi, de la ora 18.30, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite