Craiova: Greva, bucuria afaceriştilor doljeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Greva, bucuria afaceriştilor doljeni
Craiova: Greva, bucuria afaceriştilor doljeni

Oamenii de afaceri din judeţ au avut astăzi parte de o zi liniştită. La Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj, 30% din personalul instituţiei a lucrat şi a rezolvat doar cazurile de urgenţă ale oamenilor care au avut azi drum la ghişee.

Dacă de dimineaţă, şi ghişeele DGFP Dolj au fost închise publicului, în jurul orei 10.30, lucrătorii instituţiei au preluat cazurile de urgenţă. Oamenii care au avut nevoie de anumite acte de la Fisc au plecat însă, în mare parte, dezamăgiţi. "Îmi trebuie o adeverinţă de venit  şi am înţeles de la doamnele de la ghişeu că pentru dânşii nu sunt o prioritate. Eu înţeleg că dânşii sunt supăraţi, toată lumea din ţara asta este, dar nu mi se pare normal să ne trezim cu uşile trântite în nas. Odată am nevoie de un funcţionar public şi acum nu mă servesc. Mă întreb de ce mai plătesc impozit", ne-a spus Mihai Dediu, unul dintre cetăţenii întorşi astăzi de la ghişeu.

Nemulţumirea unora a fost, pe de altă parte, bucuria afaceriştilor. Inspectorii Fiscului nu au desfăşurat azi niciun fel de activitate de control şi lucrătorii Direcţiei nu au pus nici executări silite.„Dacă a venit cineva la ghişeu cu un copil în braţe şi a avut nevoie de o hârtie, a fost rezolvată cererea, în rest nu s-a lucrat. Lucrătorii Direcţiei nu au mers pe teren, nu au făcut controale sau executări silite”,a spus Tudor Mitiţă, lider de sindicat în cadrul Sed Lex Finanţe Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite