Craiova: Golgheterul Ştiinţei promite că se va schimba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, a vorbit ieri, pentru site-ul oficial al clubului, despre ratarea obiectivului Ştiinţei, dar şi despre viitorul său în tricoul alb-albastru.

Florin Costea a negat varianta că ar fi avut vreun conflict cu antrenorul Nicolo Napoli sau cu vreunul dintre coechipieri. „Aceste zvonuri au apărut în finalul campionatului, în ultimele două - trei etape. Probabil că anumiţi oameni, interesaţi să ne destabilizeze, au dat naştere acestor informaţii. Din moment ce nu ne-am calificat în Liga Europei se pare că au şi reuşit să facă asta. Nu e adevărat că au apărut conflicte între mine şi restul echipei, la fel cum nu e adevărat că m-aş fi certat cu Nicolo Napoli“, a punctat Costea I.

Vârful oltean a subliniat faptul că nu se gândea că va ajunge golgheterul Ligii I. „Nu credeam că mai pot deveni golgheter, mai ales că în tur marcasem doar patru goluri. În retur am înscris de 13 ori şi, încet - încet, de la o etapă la alta, a apărut această posibilitate de a deveni cel mai bun marcator al Ligii I. Aş vrea să-l felicit şi pe Gigel Bucur, cel cu care împart titlul de golgheter. Sunt bucuros că am reuşit această performanţă, dar simt o mare durere în suflet că am ratat calificarea în Europa League în ultima etapă. Este o durere foarte mare pe care o resimţim cu toţii, mai ales că am fost în primele şase echipe o mare parte din campionat. Simţeam că puteam face o figură frumoasă în Europa, ar fi fost o performanţă pentru toţi cei de la echipă“, a spus Florin Costea.


Costea va juca în Bănie sau în străinătate

Florin Costea a declarat că nu este interesat de nicio grupare din ţară, menţionând că nicăieri nu va întâlni atmosfera şi condiţiile de la Universitatea Craiova. „Am auzit că au venit nişte oferte de transfer la club, dar nu din România. În proporţie de sută la sută nu voi juca la Steaua, Dinamo sau alt club din ţară. Craiova este cea mai iubită echipă din România, ce rost ar avea să joc la altă echipă“, a spus fotbalistul vâlcean.

În final, atacantul craiovean a recunoscut că în multe momente a fost egoist şi promite că în sezonul următor va fi mai altruist. „După ce am devenit golgheter, m-a sunat Gigă Craioveanu şi m-a felicitat pentru evoluţiile mele din acest campionat. Vreau să-i mulţumesc pentru încurajări şi pentru cuvintele frumoase pe care le spune despre mine. Când eram puşti, mă uitam la meciurile Craiovei şi îmi plăcea foarte mult Craioveanu, îmi plăcea cum şuta, cum transforma loviturile libere, cum dribla, dar cel mai mult admiram că era foarte altruist. Trebuie să fiu şi eu mai altruist, sunt conştient de asta, dar când eşti pe teren, trăieşti şi simţi altfel fazele de joc.“

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite