Craiova: Goana după cadouri şi cozonaci de Paşte. Află unde mai poţi face cumpărături şi ce oferte sunt în magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltenii au luat cu asalt hipermarketurile şi magazinele de haine şi jucării pentru a le cumpăra cadouri celor dragi. Majoritatea clienţilor hipermarketurilor sunt în căutare de bunătăţi cu preţuri reduse pentru masa de Paşte, iar părinţii aleg jucăriile pe care Iepuraşul le va aduce celor mici.

Aglomeraţie mare în parcările hipermarketurilor din Bănie. Craiovenii ocupaţi cu serviciul au lăsat pe ultima sută de metri runda de cumpărături pentru masa de Paşte. Majoritatea clienţilor din marile magazine cu produse alimentare sunt în căutare de oferte la bunătăţile tradiţionale pe care să le pună pe masă, de Paşte. Lavinia Murgescu (32 de ani) a venit la hipermarket pentru a găsi o ofertă avantajoasă la cozonaci. „Vreau să cumpăr mai mulţi cozonaci pentru familie. Trebuie să iau pentru mine, dar şi pentru părinţi. La unele produse sunt preţuri avantajoase şi tocmai de aceea prefer să îmi fac cumpărăturile din hipermarket“, a declarat craioveanca.

Kilogramul de carne de miel: 13-28 de lei

Tânăra vrea să cumpere şi un cadou pentru fiul ei de patru ani. „Deşi atunci când eram noi mici, iepuraşul nu obişnuia să ne aducă daruri, nefiind la modă pe vremea aceea, acum cei mici primesc dulciuri şi jucării de la Iepuraş“, mai spune aceasta. Pentru cei care încă nu au ajuns la cumpărături, e bine de ştiut că preţul unui cozonac variază între 3,2 lei şi 14 lei, în funcţie de umplutură şi gramaj. În timp ce un iepuraş de ciocolată, la 200 grame, costă 3,5 lei, pasca se vinde cu 13,5 lei bucata. Craiovenii care nu au luat până acum carne de miel mai pot găsi în hipermarket la preţul de 28 de lei kilogramul, dar şi în Piaţa Chiriac, unde aceeaşi cantitate costă 13 lei.

Zarvă la fel de mare a fost şi în magazinele din centrul oraşului. Tinerii s-au înghesuit să îşi înnoiască garderoba înainte de sărbători. „Sunt reduceri destul de bunicele. Poate o să vin şi mâine“, a spus Marina Colmescu (22 de ani).

Hipermarketuri deschise până mâine seară

Hipermarketurile din ţară îşi vor prelungi programul de funcţionare înainte de Paşte pentru clienţii care îşi fac cumpăraturile pe ultima sută de metri. Majoritatea magazinelor mari din Bănie vor fi deschise mâine, până la ora 18.00. Duminică, acestea vor fi închise, dar luni se vor deschide începând
cu ora 9.00.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite