Gheorghe Nedelescu: „Nu m-a ridicat nimeni, deocamdată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova vuieşte de la miezul nopţii. În cursul nopţii trecute a apărut o informaţie conform căreia fostul viceprimar al Craiovei, Gheorghe Nedelescu ar fi fost săltat de procurorii DNA de pe aeroportul Henri Coandă, la revenirea sa în ţară din Israel, unde a fost plecat cu echipa naţională de tineret.

Contactat telefonic în această dimineaţă de reporterii Adevărul de Seară Craiova, obervatorul de joc la partidele de Liga I a declarat că se află în drum spre Bistriţa pentru un meci de fotbal, şi nicidecum în duba DNA-ului.

„Domne, nu m-a ridicat nimeni! Sunt viu şi nevătămat! Deocamdată, dacă nu sunt alte jocuri la mijloc. Sunt curat ca lacrima, consider că nu am făcut nimic ilegal. Când am fost la DNA am dat o declaraţie de o pagină şi jumătate. Am scris totul acolo“, a afirmat Nedelescu.

Fostul viceprimar al Craiovei, Gheorghe Nedelescu, a fost audiat la începutul lunii februarie de către procurorii DNA Piteşti în cazul controversatei autorizaţii PIC. „Penescu mi-a cerut un CNS (n.r. certificat de nomenclatură stradală) şi i l-am respins. Pentru că începuse construcţia i-am dat cea mai mare amendă, 10.000 de lei pentru că nu avea voie să demareze lucrările“, a explicat actualul consilier local craiovean.

Gheorghe Nedelescu, prieten din copilărie cu omul de afaceri Cornel Penescu, a mai spus că ştia de zvonurile săltării sale. „Am auzit şi eu de informaţiile alea cum că DNA trebuia să mă ridice de la aeroport aseară când am revenit din Israel în ţară cu echipa. Dacă o fi să mă ridice îmi duc crucea până la capăt, dar eu nu sunt vinovat“, susţine fostul viceprimar.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite