Craiova: Njock se va stabili în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Craiova, Jeremie Njock, a terminat contractul şi va pleca în Germania. Înainte de a părăsi Bănia el şi-a exprimat ataşamentul faţă de clubul alb-albastru.

Jeremie Njock a relatat tristeţea din vestiarul Ştiinţei după partida cu Vaslui, pierdută cu scorul de 1-0. „Jucătorii au fost foarte dezamăgiţi, supăraţi, munca depusă în trei - patru ani de zile s-a pierdut într-o singură zi. Au pierdut şi mulţi bani. Bornescu, Mihai Costea au plâns în vestiar, eu de asemenea am fost decepţionat. La anul, Universitatea se poate clasa cel puţin pe locul şase, chiar şi mai sus. Wobay aici a crescut valoric, la Craiova, şi mai are patru ani contract cu Universitatea. Nu ştiu nici ce are el de gând şi nici ce intenţii are Craiova cu el“, a spus Njock.

El a subliniat faptul că a vrut să se despartă în alte condiţii de Universitatea Craiova. „Sunt foarte dezamăgit după această înfrângere şi e normal ca toată lumea să fie supărată pentru ce s-a întâmplat miercuri. Toată lumea e şocată. Am avut lacrimi în ochi, fiindcă era ultimul meu meci pentru Universitatea şi am vrut să plec cu inima împăcată, cu o impresie bună şi cu o calificare în Europa. Nu cred că am ratat Europa în partida cu Vaslui, s-a pierdut mai demult, la acel 1-1 acasă cu Gloria Buzău sau în Ghencea, când la 1-1 la pauză antrenorul a făcut o schimbare care nu trebuia făcută“, a completat Njock, pentru site-ul oficial al clubului.

S-a înţeles bine cu coechipierii

Fotbalistul african a precizat că a avut o relaţie foarte bună cu colegii săi: „Băieţii au fost afectaţi că ne vom despărţi, la ultimul antrenament Florin Costea a venit la mine şi am făcut schimb de tricouri. Mi-a spus că va păstra acest tricou al meu şi consider că a fost un gest foarte frumos din partea lui. Ghetele mele i le-am dat lui Bărboianu, nu pentru a le purta, ci doar ca o amintire plăcută“.

Jeremie Njock a confirmat că se va stabili în Germania şi a mai spus că îl vede pe Florin Costea la un club mare din străinătate: „Florin Costea merită să joace în Europa, fiindcă a făcut un retur senzaţional, şi era bine şi pentru CV-ul lui şi pentru cariera lui. Am vorbit cu domnul Mititelu, voi merge în Germania să stau alături de familie şi voi încerca să joc la o echipă de acolo din ligile inferioare. Am trăit aici, la Craiova, cele mai frumoase momente din viaţa mea de fotbalist, aici am jucat pentru prima oară în faţa a 25.000 de spectatori, am fost iubit de suporteri. Asemenea lucruri nu se uită aşa uşor şi sper să revin, nu ştiu în ce calitate, în Craiova. Eu sunt de părere că Florin Costea a dat tot ce a avut mai bun pentru Universitatea şi e timpul atât pentru el, cât şi pentru club să plece“.

Nemulţumit de modul cum a fost tratat de presă

În finalul interviului acordat pentru editie.ro, Njock a atacat presa, considerând că multe dintre articole nu au fost adevărate. „Presa a creat o imagine greşită a mea. Niciodată nu a fost adevărat ce s-a scris. Sunt recunoscător, fiindcă aici am întâlnit cei mai frumoşi suporteri, am jucat cât am putut eu de bine de fiecare dată când am intrat pe teren. Le urez fanilor succes şi rămână alături de echipă. Universitatea are un viitor luminos, trebuie doar stabilitate la nivel administrativ şi tehnic, restul vine de la sine, deoarece sunt jucători talentaţi. Când am revenit în ianuarie, era vorba de o calificare în Europa şi îmi pare foarte rău că nu s-a realizat, pentru că nu-mi place să pierd“, a conchis camerunezul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite