Genica Boerică, cel care l-a denunţat pe Adrian Năsate la DNA, condamnat la 7 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Dolj, l-a condamnat astăzi pe afaceristul craiovean la şapte ani de închisoare cu executare, într-un dosar privind rambursările ilegale de TVA. Sentinţa dată nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel din Craiova.

Genica Boerică, impreuna cu alte doua persoane Radu Dragan , în vîrstă de 28 de ani,  din Bucuresti si Aurel Dorian Prie, în vîrsă de 40 de ani, din Craiova, au întocmit documente fictive de vânzare cumpărare a unei plantaţii de viţă de vie, în suprafaţa de 25 de hectare. Astel au solicitat de la Direcţia Genreală a Finaţelor Publice Dolj, returnări ielgale de TVA în valoare de  1,12 milioane de lei. Banii Au fost viraţi în contul lui Radu Drăgan.  
 
Genică Boerică a folosit o parte din bani în interes personal

O parte din banii obţinuţi ilegal de la  Direcţia Generală a Finaţelor Publice Dolj, Genică Boerică  a decis să îi folosească pentru renovarea vilei din Poiana Braşov, iar  600.000 de lei au ajuns la Radu Drăgan, iar 100.000 de lei au ajuns la Aurel Prie.

Adrian Năsate a a fost denunţat la DNA în anul 2006 de Genică Boerică. Afaceristul craiovean l-a acuzat de fapte de corupţie.  

Genică Boerică a mai fost condamnat în luna martie a acestui an la 12 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti pentru spălare de bani.

A fugit de locul accidentului

Afaceristul craiovean s-a mai ales cu un dosar penal pentru vătămare corporal din culp şi fugă de la locul accidentului. Genică Boerică a lovit în luna mai un tânăr în scaun cu rotile şi a plecat d ela locul accidentului „Traversam strada, pe trecerea de pietoni. Pornisem pe verde, dar la un moment-dat a demarat şi acel Porsche Cayenne negru. Probabil văzuse că se făcuse între timp roşu la pietoni, dar nu era încă verde la mașini, spun martorii. M-a lovit din plin, m-a aruncat din scaun la un metru și ceva depărtare“, a spus a spus Iulian Crăciun, victima lui Genică Boerică.  
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite