Gaz Metan CFR s-a întors neînvinsă din Serbia. Gane: „M-a bucurat atitudinea jucătorilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divizionara secundă craioveană Gaz Metan CFR a încheiat cantonamentul de la Donji Milanovac aşa cum l-a început, cu un rezultat de egalitate. Elevii lui Jerry Gane au remizat, 1-1, cu gruparea croată NK BSK Bijelo Brdo, iar antrenorul s-a declarat mulțumit de stagiul de pregătire.

Gruparea de la Depou s-a întors neînvinsă din Serbia, iar jucătorii au primit liber în acest weekend, urmând ca de luni să se întoarcă la antrenamente. Următoarea săptămână va fi una încărcată pentru Gaz Metan CFR, care va disputa două jocuri de verificare.

În ultimul amical din Serbia, craiovenii s-au jucat cu ocaziile în prima repriză. În trei rânduri japonezul Yuki a trecut pe lângă gol. Şansele s-au răzbunat, iar croaţii au deschis scorul din penalty, după o intrare imprudentă a lui Paul Irimescu.

În partea secundă, nu au mai fost ratări singur cu portarul, specialitatea lui Yuki, ci bările porţii s-au opus egalării. Le-a nimerit în două rânduri Dani Oprea şi o dată Alin Vigariu. Golul a picat tot din penalty, cu 15 minute înainte de final. Lovitura de la 11 metri a fost obţinută de Oprea şi transformată de Neacşa.

Antrenorul Jerry Gane a mizat pe: S. Ciucă - Roşianu, R. Barbu, Cruşoveanu, Mirescu - Vigariu, P. Irimescu, Rioşanu, Niţă - Yuki, Boroiban. În minutul 60 au intrat Neagoe, Firoiu, Nicola, Pătrană, Oprea, Surugiu, Neacşa, Trifu şi Mitroi.

Referitor la jocul cu Bijelo Brdo, Gane a spus, pe site-ul oficial al clubului: „M-a bucurat atitudinea jucătorilor, chiar dacă nu am obţinut decât un egal. Băieţii au adus uşor mingea în faţa porţii: am avut trei bare, şapte-opt ocazii, unele singur cu portarul, dar ce să-i faci, ghinionul nu poţi să-l antrenezi. În plus, nu e uşor când e ultima zi de cantonament şi toată lumea e cu gândul la plecare“.

Miercuri, de la ora 18.00, pe stadionul Extensiv Parc, Gaz Metan CFR Craiova va întâlni divizionara C Rapid Piatra Olt, iar sâmbătă, de la ora 11.00, la Depou, pe Minerul Mătăsari.

Rezultatele înregistrate în perioada de pregătire:

Gaz Metan CFR – U. Craiova 3-4
Au marcat: Boroiban (2), D. Oprea

Gaz Metan CFR – Apă Craiova 5-1
Au marcat: Yuki (2) Trifu, I. Găman, Neacşa

Gaz Metan CFR - FK Bezanija Belgrad 2-2
A marcat: Niţă (2)

Gaz Metan CFR – Hajduk Veljiko 4-0
Au marcat: Pătrană, Vigariu, D. Oprea (2)

Gaz Metan CFR - NK BSK Bijelo Brdo 1-1
A marcat: Neacşa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite