Gaz Metan CFR Craiova, de neînvins în amicalele din Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor în cantonamentul din Serbia.

După 2-2 cu FK Bezanija Belgrad (Liga a II-a) şi 4-0 cu Hajduk Veljiko (Liga a III-a), elevii lui Jerry Gane vor mai susţine vineri un amical, împotriva unei grupări croate de data asta.

Antrenorul echipei craiovene s-a declarat mulţumit de modul cum a decurs pregătirea în cantonamentul de la Donji Milanovac.

Băieţii sunt concentraţi sută la sută şi dispuşi la efort. Toată lumea trage tare acum pentru a avea un sezon reuşit. Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor în cele două amicale de până acum şi sper să încheiem cu un rezultat bun stagiul de pregătire de aici, din Serbia“, a spus Gane pe site-ul oficial al clubului. 

Jerry Gane a vorbit şi despre adversarii pe care îi va întâlni formaţia sa în Seria a 2-a, considerând că are parte de un început uşor de sezon.

Dacă e să comparăm cu sezonul trecut, când, din postura de nou-promovată, a trebuit să înfruntăm în prima etapă «U» Cluj, una dintre echipele care s-a bătut, până la urmă cu succes, la accederea în prima ligă, acum avem parte de un început mult mai bun. Tragerea la sorţi ne-a fost favorabilă. Avem un program bun, însă depinde mult de noi să fructificăm momentul. În plus, e bine că jucăm primul meci acasă. În ceea ce priveşte lupta pentru promovare, cred că ea se va da între Alba Iulia, Mioveni şi Petrolul“, a precizat tehnicianul „găzarilor“ din Bănie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite