Craiova: Garsonieră cuprinsă de flăcări în cartierul Craioviţa Nouă. O bătrână a leşinat din cauza fumului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu în cartierul Craioviţa Nouă
Incendiu în cartierul Craioviţa Nouă

O garsonieră dintr-o bloc din cartierul Craioviţa Nouă a luat foc în această seară din cauza unei defecţiuni la un fir de curent electric. Din fericire, nimeni nu era în locuinţa al cărui mobilier s-a făcut scrum. O vecină care ieşise pe scară s-a intoxicat cu monoxid de carbon şi a ajuns la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj a fost anunţat prin telefon la ora 19.15 că o locuinţă din blocul 4 (zona Racheta) din cartierul Craioviţa Nouă a luat foc. Pompierii s-au deplasat la faţa locului unde au intervenit cu o autoutilitară specială cu spumă pentru a stinge incendiul din locuinţa unei craiovence.

Incendiu în cartierul Craioviţa Nouă

"Focul a pornit de la un conductor electric defect. În urma incendiul au ars două canapele, un televizor, calculatorul, trei uşi de interior şi un şifonier cu haine", a declarat căpitan Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Incendiu în cartierul Craioviţa Nouă

Din fericire, nimeni nu se afla în imobil la momentul izbucirii incendiului. Potrivit proprietarei Mirela Andrei (foto jos), în garsoniera locuieşte verişoara sa care la momentul acela nu era acasă.

image

O femeie în vârstă de 66 de ani a fost transportată la spital. Bătrânei i s-a făcut rău în momentul în care a ieşit pe casa scării din cauza fumului.

Incendiu în cartierul Craioviţa Nouă
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite