Craiova: Ştiinţa a plecat la Kaprun fără Stoica şi Gângioveanu, dar cu Baird (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia Ştiinţei a părăsit Bănia în această dimineaţă cu destinaţia Kaprun, unde, până pe 4 iulie, va efectua primul cantonament, axat pe pregătirea fizică. Din lot lipsesc Dorel Stoica şi Cosmin Gângioveanu, dar face parte Michael Baird, jucător la care se renunţase aseară.

Alb-albaştrii au plecat până la Otopeni cu un autocar închiriat, urmând să ajungă în Austria cu avionul, de unde vor fi preluaţi de „Oltenia Force One“.„Îmi aduc aminte de tinereţe, când plecam la peşte. Numai atunci mă trezeam de la 5 dimineaţa“, a spus Şoavă în momentul în care a ajuns la cantonamentul din Lunca Jiului.

Primul sosit a fost noul „principal“ Daniel Mogoşanu, iar dintre jucători Bărboianu, Gogoşoiu şi I. Popescu. Printre ultimii au ajuns australienii Mitchell, Dilevski şi Baird şi ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, antrenorul cu portarii Massimo Ferraris şi preparatorii fizici Luigi Maione şi Matteo Spatafora.

Wobay a plecat mai devreme

Dorel Stoica şi Cosmin Gângioveanu nu au făcut deplasarea în Austria, ambii având de susţinut examenul de Bacalaureat. Dacă despre căpitanul echipei, care aseară şi-a prelungit contractul cu Ştiinţa, oficialii clubului spun că va fi prezent în cel de-al doilea cantonament, despre internaţionalul de tineret nu au putut oferi prea multe detalii. „Ştiu doar că a rămas acasă pentru că are de dat şi BAC-ul. Avem însă destui tineri cu noi dornici să-şi arate valoarea“, a precizat directorul executiv al Universităţii, Dan Stălinescu, care este şi conducătorul delegaţiei.

Prepeliţă şi fraţii Costea, luaţi de la Piteşti

În autocar nu s-au urcat nici Prepeliţă, şi nici fraţii Costea, însă Stălinescu a afirmat că aceştia vor face joncţiunea cu lotul la Piteşti. În schimb, Wobay a plecat de ieri spre Viena, cu noul director sportiv Ion Geolgău, pentru a obţine viza. „Sper să avem parte de o vreme bună, să ne pregătim bine şi să obţinem rezultatele dorite“, a declarat la plecare Dan Stălinescu.     
   
Lotul pentru primul stagiu din Austria

Jucătorii care vor efectua primul stagiu de la Kaprun sunt: S. Lung jr., Merlier, Mecea (portari) - Dănănae, Bărboianu, V. Găman, Mitchell, R. Barbu, Rose, Buşu, Prepeliţă, Dilevski, I. Popescu, Şoavă, Gogoşoiu, Firţulescu, Ologu, Bran, M. Costea, Fl. Costea, M. Roman, V. Badea, Dina, Baird şi Wobay.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite