Găman, spre Olanda sau spre Scoţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul a continuat ieri negocierile cu Vittese Arnhem, dar, între timp, a mai primit o ofertă şi din Marea Britanie. Găman şi Bărboianu au fost ieri declaraţi liberi de contract de către Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au câştigat, momentan, războiul cu Adrian Mititelu. În urma unui proces care a durat aproape o lună, cei doi jucători au obţinut ieri, printr-o decizie a Comisiei de Soluţionare a Litigiilor, rezilierea angajamentelor cu Universitatea Craiova. Acum, ei pot semna cu orice echipă care-i doreşte. Găman este dorit de olandezii de la Vittese Arnhem, cu care a negociat din nou ieri dimineaţă, dar şi de o echipă din Scoţia. „Şi eu, şi Fane suntem foarte fericiţi, am scăpat de acest Mubarack al Universităţii Craiova", ne-a spus Valerică Găman, la scurt timp după verdictul dat de Comisia Ligii. La aflarea veştii, finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu, care va contesta decizia, a răbufnit: „O să fac plângere penală împotriva grupului infracţional organizat de la LPF. Pentru Dumitru Dragomir am o mare surpriză, o să mă constitui ca parte civilă în procesul care i-a fost intentat pentru luare de mită".

Revin la Craiova din vară?

În susţinerea cauzei, Mititelu a publicat pe site-ul clubului noile contracte, al lui Găman şi a lui Bărboianu, care, potrivit şefului din Bănie, ar fi fost semnate cu o zi înainte ca cei doi jucători să-şi fi depus memorii. Noile angajamente ar urma să fie valabile de la 1 iulie. „Găman şi Bărboianu pot juca la altă echipă doar până la vară, când trebuie să revină la Universitatea", a spus patronul oltenilor. Problema este că jucătorii nu recunosc contractele invocate de Mititelu şi se pregătesc să le atace la Comisia pentru Soluţionare a Litigiilor.

Încă o lovitură pentru Mititelu

Verdictul dat în cazul jucătorilor Găman şi Bărboianu n-a fost singura lovitură pe care Mititelu a încasat-o ieri. Comisia de Disciplină l-a suspendat pe patronul Craiovei timp de şase luni şi l-a amendat cu 1,5 miliarde de lei vechi pentru declaraţii calomnioase la adresa lui Dumitru Dragomir şi a oamenilor de la conducerea LPF.

"În decembrie, Mititelu i-a pus pe jucători să semneze că nu-şi primesc banii până în martie şi să parafeze în alb noi contracte, care acum n-au nicio valabilitate deoarece lipseşte semnătura mea."
Victor Piţurcă antrenor

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite