Craiova: Găman, la primul antrenament al tineretului (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Valerică Găman este jucător de bază la naţionala de tineret
Craiova: Valerică Găman este jucător de bază la naţionala de tineret

Reprezentativa de tineret a României a susţinut în această seară o şedinţă de pregătire la care a participat şi fundaşul Valerică Găman, revenit după o accidentare. (GALERIE FOTO)

În ciuda condiţiilor meteo nefavorabile, componenţii lotului naţional au efectuat antrenamentul programat de la ora 17.00. Şedinţa s-a desfăşurat pe terenul Petre Deselnicu din complexul Ion Oblemenco.

Alături de Radu Barbu, Silviu Lung, Ştefan Bărboianu şi Mihai Costea, un alt jucător al Ştiinţei, Valerică Găman s-a pregătit cot la cot cu coechipierii.

„Referitor la Găman, eu am avut o înţelegere cu conducerea clubului Universitatea. Am convenit ca jucătorul să se pregătească şi să se recupereze la echipa de club, iar în eventualitatea în care va fi refăcut, să facă joncţiunea cu naţionala astăzi. Găman a intrat în cantonament cu echipa şi, dacă starea de sănătatea îi va permite, este posibil să fie titular cu Moldova“, a declarat selecţionerul Emil Săndoi.

Mâine, de la ora 11.30, va fi programată a doua şedinţă de pregătire care va fi, de asemenea, deschisă presei.

România va întâlni Moldova, marţi, de la ora 20.00, pe stadionul Ion Oblemenco, într-un meci contând pentru preliminariile Campionatului European din 2010.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite