Găman: "Vreau să joc la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Valerică Găman, declarat, marţi, jucător liber de contract, a declarat pentru ProTV că are mari şanse să evoleze la Steaua, şi că a refuzat să evolueze pentru Dinamo, deoarece consideră că de la echipa din Bulevardul Ghencea are şanse mai mari să plece în străinătate, informează sport.ro.

"Vreau la Steaua, nu vreau la Dinamo. Transferul se decide în seara asta sau mâine. Contează enorm că o să fie antrenor Sorin Cârţu, el m-a sunat. Vreau să ajut Steaua după ce am văzut dezastrul cu Braşov. Vreau să ajut apărarea Stelei şi pe Gigi Becali că e un om bun. Nu vreau la Dinamo şi de la vară sper să fie o înţelegere amiabilă, să ia şi Craiova ceva bani pe mine, iar eu, poate să mă transfer la o echipă din străinătate. Aş avea şanse mai mari să ajung la o echipă mare, de la Steaua, nu de la Dinamo", a spus Valerică Găman.

Comisia de Recurs a LPF a respins, marţi, memoriul depus de Universitatea Craiova împotriva deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, prin care jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fost declaraţi liberi de contract.

La această oră, Sorin Cârţu discută cu finanţatorul Gigi Becali preluarea conducerii tehnice a echipei Steaua, după demisia lui Marius Lăcătuş.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite