GALERIE FOTO De 10 ani o familie din Dolj împarte casa cu un stâlp electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din localitatea Cetate, din judeţul Dolj, împarte de mai bine de 10 ani casa cu un stâlp din sistemul de distribuţie al energiei electrice.

Ioana Burdubuş, susţine că stâlpul îi ocupă o parte din spaţiul pe care îl deţine cu acte în regulă, iar din această cauză nu îl poate folosi aşa cum îşi doreşte„ Până la urmă noi suntem proprietarii acestui teren. Când am cumpărat întradevăr stâlpul electric era aici. Noi am mers iemdiat la cei de la CEZ şi am discutat cu ei să mute construcţia de la noi din curte în stradă, însă nimeni nu a făcut absolut nimic. Aşa că stăm aşa cum vedeţi de 10 ani. Până la urmă în câteva zile eu cred că situaţia s-ar rezolva, dar nimeni nu vrea să ne ajute“, a spus femeia.

Ca în bancuri

Localnici din zonă fac haz de necaz şi spun că stâlpul este bun şi el la ceva, a fost montată o antenă parabolic pe el „Asta este România noastră. Cine a mai văzut să locuieşti cu un stâlp electric în casă. De ani buni oamenii aceştia au făcut tot posibilul să scape de el, dar din păcate tot aici este. Eu cred că aşa vor sta şi de acuma înainte. Dacă aveau bani cu siguranţă problema se rezolva, iar acum nu mai aveam no ice să mai comentăm “, a declarat Marin Turcu.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

image

Conducerea CEZ Electric a precizat că propietarii imobilului din comuna Cetate, din judeţul Dolj, trebuie să se prezinte la sediul instituţiei pentru a discuta despre această situaţie „ Pentru a muta stâlpul electric din curtea lor familia respectivă trebuie să urmeze mai mulţi paşi. Mai întâi trebuie să obţină un aviz de amplasament favorabil, iar după aceea vom vedea ce este de făcut în continuare“, a precizat departamentul de PR din cadrul CEZ Electrica. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite