Funcţionarii din cadrul primăriei Craiova nu au participat la grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi sindicaliştii anunţau că toţi funcţionarii publici vor participa la greva de solidaritate, angajaţii primăriei Craiova şi-au desfăşurat activitatea ca într-o zi normală de muncă

Toate ghişeele din primăria Craiova au fost deschise publicului iar funcţionarii au fost pe baricade ca într-o zi normală de muncă. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat la Direcţia de Taxe şi Impozite Craiova unde, potrivit liderului de sindicat al funcţioanarilor din cadrul primăriei Craiova, Ovidiu Vilcea, s-au încasat numai amenzi. Singurele birouri care au lucrat au fost cele pentru decese şi Relaţii cu publicul.

Pe holurile Consiliului Judeţean Dolj astăzi a bătut vântul. Deşi angajaţii au fost la serviciu, nu în toate birourile s-a lucrat. Singurii angajaşi din Palatul Administrativ care au lucrat astăzi au fost salariaţii Prefecturii Dolj.

„Am studiat foarte bine legea. Toţi funcţionarii care doresc să facă grevă trebuie să completeze o cerere înainte. Nu a completat nimeni o asemenea cerere“, a declarat prefectul de Dolj, Eugen Georgescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite