Craiova: Fulguţă i-a făcut fiului nuntă de un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Fulguţă i-a făcut fiului nuntă de un milion de euro
Craiova: Fulguţă i-a făcut fiului nuntă de un milion de euro

Adrian Copilul Minune a fost naş de seamă la nunta juniorului cu Mileica. Invitaţii, peste o sută la număr, au arătat ca scoşi din cutie. Bărbaţii şi-au etalat costumele de firmă, iar pirandele aurul şi rochiile cele mai viu colorate şi mai la modă.

Petrecerea a avut loc azi-noapte, la Debarcader, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, unde manelele cântate de Florin Salam au răsunat până în zori de zi. Cunoscute personaje au dat curs invitaţiei de a participa la nuntă, iar imediat după ora 23.00 şi-au făcut apariţia Vadik Gigi Zavera, zis şi Gigioc, Bercea Mondial, George Ilinca, consilierul judeţean Dan Păloiu, dar şi Nati Meir. Cu toţii au fost alături de miri.

Adi Minune şi soţia lui, atracţia serii

Îndrăgitul manelist Adrian Minune a venit îmbrăcat într-un costum negru, iar soţia acestuia a purtat o rochie mov, decoltată, care i-a pus în evidenţă calităţile fizice. Naşul nu a vrut să dezvăluie ce dar de nuntă va face mirilor, spunând că este secret, însă a lăsat să se înţeleagă că va fi pe măsura evenimentului. Naşul a discutat minute bune cu Nati Meir, şi el oaspete de seamă la nuntă, despre politică. Adrian Copilul Minune va face parte din staff-ul de campanie a lui Nati. Controversatul om de afaceri vrea ca, în campania electorală, Adi Minune să îi compună o manea de succes, care să îl ducă spre fotoliul de preşedinte al României. Nati Meir a făcut şi o glumă, acum are în echipă doi oameni cu înălţime diferită, pe Monica Columbeanu şi Adrian Copilul Minune. Cei doi s-au cinstit cu un pahar de suc.

Invitaţii au spus că petrecerea a costat undeva la aproape un milion de euro.

Promişi unul altuia de la naştere

Mileica şi Fulguţă Junior se cunosc de copii. Cei doi au fost promişi unul altuia chiar de când s-au născut. Mireasa a purtat o rochie plină cu pietre strălucitoare, pe care a dat 10.000 de lei, iar ginerele, un costum adus din străinătate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite