Craiova: „Frumoasa din pădurea adormită“ a făcut „ravagii“ printre olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cărţile pentru copii din Colecţia Disney au mare succes în rândul craiovenilor.

„Frumoasa din pădurea adormită“ a fost căutată în această dimineaţă la magazinul de carte „Biblioteca Adevărul“ de sute de oameni.
Copii, adulţi, vârstnici, toţi îşi doresc să achiziţioneze cărţile de poveşti. La magazinul de carte aflat pe strada Împăratul Traian, nr. 9, Craiova, am întâlnit oamenii care îşi doreau să cumpere cărţile din Biblioteca Adevărul chiar şi pentru rudele aflate în străinătate.

„Credeam că nu mai apuc să iau cărţile. Fiica mea m-a sunat tocmai din Spania şi m-a rugat insistent să cumpăr cărticelele pentru cele trei nepoţele ale mele. Am stat zilele trecute două ore şi ceva la chioşc şi nu am mai apucat. Nici nu ştiţi cât de fericită sunt că le-am găsit aici la magazin“, ne-a spus Mihaela P.

Zilnic vin sute de oameni pentru a-şi completa colecţia de cărţi pentru adulţi sau pentru copii. „Frumoasa din pădurea adormită“ a făcut „ravagii“, iubitorii de cărţi pentru copii cumpărând chiar şi câteva exemplare. „Am cumpărat pentru copiii mei, pentru vecini şi pentru alte rude. Mă bucur enorm că aceste cărţi le putem găsi aici la magazin“, ne-a spus Ionela care a achiziţionat şapte cărţi.

Librăria Adevărul din Craiova este deschisă între orele 9.00 - 13.00 şi 14.00 - 17.30

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite