Craiova: Sute de pâini confiscate de poliţiştii de la Fraude

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Sute de pâini confiscate de poliţiştii de la Fraude
Craiova: Sute de pâini confiscate de poliţiştii de la Fraude

O societate din Dolj s-a ales cu amendă de 3.000 de lei şi aproximativ 300 de pâini confiscate, pentru comercializare ilegală.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au identificat în trafic o utilitară condusă de Sică B., de 37 de ani, din  localitatea Murgaşi, care transporta în scop comercial cantitatea de 369 pâini. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pâinea a fost produsă de o societatea comercială din Murgaşi şi urma a fi comercializată la mai multe unităţi de vânzare cu amănuntul.

Până la momentul identificării, Sică B. comercializase deja fără a întocmi documente legale de vânzare, la trei societăţi comerciale, cantitatea de 130 pâini.

Beneficiarii pâinilor au fost şi ei amendaţi

Ca urmare a celor stabilite, dar şi a faptului că pentru un număr de 289 de pâini din cantitatea transportată şi identificată la momentul controlului, nu existau documentele legale de provenienţă şi transport, societatea comercială producătoare a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei, dispunându-se totodată confiscarea celor 289 pâini şi a mijlocului de transport utilizat.

Pentru faptul că aveau expuse la vânzare diferite cantităţi de pâine livrate de către societatea comercială amintită mai sus, fără a putea prezenta documente de provenienţă ale acestora, cele trei societăţi comerciale beneficiare ale pâinii au fost sancţionate contravenţional, dispunându-se totodată confiscarea contravalorii pâinilor expuse la vânzare.
                                               

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite