Fraţii care furau prin metoda „Mecanicului“ au fost condamnaţi la închisoare cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi fraţi şi-au recunoscut faptele şi au declarat că regretă ce au făcut
Cei doi fraţi şi-au recunoscut faptele şi au declarat că regretă ce au făcut

Ştefan Mirea şi Gabriel Mirea, doi fraţi din Craiova, au fost arestaţi pe data de 21 iulie 2011, după ce au furat mai multe autoturisme.

Cei doi fraţi au pus la punct o modalitate de a face bani. Ştefan şi Gabriel căutau în ziar, la mica publicitate, autoturisme de vânzare,  îl sunau pe proprietar şi stabileau o întâlnire pe o stradă mai puţin populată. Ştefan Mirea, de 20 de ani, mergea la întâlnire şi vedea autovehiculul, după care îşi suna fratele, pe Gabriel Mirea, de 30 de ani, sub pretextul că ţine morţiş ca maşina pe care o cumpără să fie verificată de un mecanic. Apoi Mirea mai avea o singură dorinţă, să fie lăsat să se plimbe puţin prin oraş cu automobilul pentru a vedea cum merge, fiind apoi de negăsit. Prin metoda „Mecanicul“ hoţii au reuşit să fure o Dacie Logan, un Ford K şi un Volkswagen. Judecătoria Craiova i-a condamnat pe cei doi la închisoare cu executare. Mirel Gabriel a primit cinci ani de închisoare, iar Ştefan Mirea patru ani de închisoare. 

Gabriel Mirea, în vârstă de 30 de ani, mai are de executat o pedeapsă  de cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, mandatul de executare a pedepsei fiind emis de Judecătoria Cluj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite