Fratele adjunctului Poliţiei Dolj, implicat într-un scandal în care un tânăr a fost înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Gula, în vârstă de 30 de ani, din comuna doljeană Dobreşti susţine că a fost înjunghiat aseară de administratorul unui bar din localitate. Victima a mai precizat că tot scandalul a pornit de la fratele adjunctului Poliţiei, care este nimeni altul decât Liviu Ţiulescu.

Oamenii legii au stabilit că victima a fost lovită de fratele adjunctului Poliţiei Dolj, care este şi viceprimarul comunei Dobreşti, dar şi de administratorul  barului „Se fac cercetări în momentul de faţă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. În urma altercaţiei C. Daniel l-a înţepat cu un cuţit pe  G.Cornel“,a  spus Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Dolj.

„Nu este o problemă delicată“

„Domnişoară eu sunt în concediu medical. Am auzit că nu este o problem delicată acolo. Din câte am aflat fratele meu a vrut să aplaneze conflictul.  Noi nu stăm împreună, el are viaţa lui, aşa că mai multe nu vă pot spune“, a spus Liviu Ţiulescu, adjunctul Poliţiei Judeţului Dolj.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află cum au încercat poliţiştii să muşamalizeze cazul

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite