Fotogalerie Zăpada a distrus serele de la Işalniţa. Geamurile construcţiei s-au spart, iar scheletul metalic a cedat sub presiunea ninsorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serele de la Işalniţa au fost distruse din cauza zăpezii
Serele de la Işalniţa au fost distruse din cauza zăpezii

La serele de la Işalniţa peste 60 de hectare dintre cele 75 deţinute de compania Sud Oil Dolj, au fost distruse din cauza zăpezii. Majoritatea geamurilor construcţiei s-au spart, iar scheletul metalic a cedat.

Reprezentanţii companiei au declarat că nu s-a făcut deocamadată o estimare a pagubelor, dar cu siguranţă se ridică la câteva sute de mii de lei. În serele de la Işalniţa nu se poate intra decât cu echipament de protecţie şi asta din cauză că în orice moment geamurile se pot desprinde, iar angajaţii se poate răni „Noi am luat legătura cu producătorii de sticlă, dar ne-au spus că în momentul de faţă nu pot să ne ajute au foarte mult de lucru, aşa că nu ne rămâne acum decât să aşteptăm“ Flavia Păunţia, jurista companiei.

sera 1


Producţia la serele de la Işalniţa nu va mai începe în luna martie aşa cum era programată. Reprezentanţii companiei susţin că din păcate anul acesta pe piaţă nu vom găsi foarte multe produse româneşti.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

Serele de Işalniţa au fost distruse în proprţie de  90%
.

sera 10
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite