Aurică Beldeanu acuză gafa din Ghencea: "Onicaş a greşit intenţionat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova, Aurel Beldeanu, a declarat că greşeala asistentului Ioan Onicaş de la meciul cu Steaua a fost intenţionată.

Beldeanu l-a criticat şi pe arbitrul Alexandru Tudor, care a privat Universitatea de un penalti în meciul din prima etapă cu CFR Cluj (0-0).

"Am văzut ambele jocuri şi într-adevăr ne-au dezavantajat arbitrii. La meciul cu Steaua, a fost un lucru intenţionat făcut de arbitrul Onicaş. La meciul cu CFR Cluj, Tudor este un tip îngâmfat care are o impresie foarte bună despre el. De aici lucrurile decurg aşa cum decurg", a spus Beldeanu într-o conferinţă de presă.

"Vulpea" apreciază că revenirea Universităţii Craiova pe stadionul "Ion Oblemenco" reprezintă un mare câştig pentru echipă, chiar şi în ceea ce priveşte arbitrajul.

"Sperăm ca de aici înainte să nu mai avem parte de aşa ceva. Venind acum şi acasă, având publicul spectator de partea noastră, trebuie să facem toţi front comun ca să nu mai avem de-a face cu aceste lucruri care influenţează negativ evoluţia echipei", a precizat Aurel Beldeanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite