Fosta directoare de la Spitalul Filantropia, demisă după ce s-a folosit maşina unităţii, este pe primul loc la examenul pentru un post de conducere. Află ce notă a primit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Economista Elisabeta Lăjea este din această săptămână şefa serviciului financiar-contabil la Spitalul Nr. 2.
Economista Elisabeta Lăjea este din această săptămână şefa serviciului financiar-contabil la Spitalul Nr. 2.

Elisabeta Lăjea, fostă directoare la Spitalul Nr. 2., a obţinut nota 9.80 la examenul pentru postul de şef serviciu financiar-contabil. Economista se află pe primul loc la concursul care a avut loc săptămâna trecută.

La examenul pentru postul de şef serviciu financiar-contabil de la Spitalul Filantropia, care s-a desfăşurat săptămâna trecută, au participat trei angajate ale unităţii. Economista Elisabeta Lăjea, fost director financiar-contabil, a câştigat concursul cu nota 9.80. "A doua notă a fost de 8.70. Doamna Elisabeta Lăjea rămâne şef la acest serviciu", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Municipal Filantropia.

Elisateba Lăjea a fost demisă în luna aprilie din funcţia de director financiar-contabil al unităţii medicale, după ce a folosit maşina spitalului ca să care o cuşcă de la soacră. Aceasta a fost mutată la serviciul financiar-contabil, ocupând interimar poziţia de şef.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite