Craiova: Florin Costea dă piept cu „lupii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Florin Costea dă piept cu „lupii“
Craiova: Florin Costea dă piept cu „lupii“

Golgheterul Ştiinţei din sezonul trecut este anunţat titular în amicalul din această seară cu VfL Wolfsburg II (ora 19.00). Oficialii care însoţesc echipa în Austria susţin că jucătorii care nu au evoluat aseară în amicalul cu Swindon Town vor fi astăzi pe teren.

Vezi o galerie foto de la meciul de aseară al Ştiinţei

După ce au suferit prima înfrângere din stagiul de pregătire, 0-1 cu englezii de la Swindon Town (Liga a III-a), oltenii se pregătesc pentru întâlnirea cu echipa a doua a campioanei Germaniei, VfL Wolfsburg. Chiar dacă nemţii evoluează în Liga a IV-a, ei vor avea în lot şi jucători de la prima echipă, după cum a precizat Dan Stălinescu, directorul executiv al clubului: „Este un amical important pentru noi. Am înţeles că vom înfrunta o echipă formată şi din cinci-şase jucători care au ieşit campioni în Germania cu VfL Wolfsburg. Vor juca şi românii Vlăduţ Munteanu şi Sergiu Radu, aşa că nu va fi un meci uşor“.  

„Avem un lot de 20 de jucători“

Stălinescu a mai spus că în primul unsprezece al Universităţii îşi vor face loc şi cei care nu au evoluat aseară sau care au jucat mai puţin. „Vrem să ne bazăm pe un lot de 20 de jucători, nu de 11, aşa că trebuie văzuţi la lucru toţi cei care au făcut deplasarea aici. Cunoaştem potenţialul unor jucători precum Florin Costea, Dorel Stoica, Wobay, Rose sau Şoavă. Ei vor juca diseară, vor juca şi cu Lazio, este doar perioadă de pregătire, nu trebuie conturat acum un prim unsprezece. Oricum, ei muncesc foarte mult la antrenamente, iar acest lucru se va vedea în campionat“, a declarat Dan Stălinescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite