Florin Costea: "Toată lumea zice că luăm bani, dar suferim pentru ei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea, unul dintre sărbătoriţii zilei
Florin Costea, unul dintre sărbătoriţii zilei

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, a vorbit despre accidentarea suferită de el şi de dinamovistul Lucian Goian. Costea a mai spus că nu a discutat până acum cu portarul Cristi Brăneţ sau cu arbitrul Akexandru Deaconu, cel care nu a acordat fault la faza în care fotbalistul oltean s-a accidentat grav.

"Am auzit ce a păţit Goian, îmi pare foarte rău pentru el. Asta e viaţa, mergem înainte. Toată lumea zice că luăm mulţi bani, dar nu ştie ce suferinţe avem noi. Mă voi opera mâine dimineaţă. Mi-e puţin teamă, dar am mai avut o astfel de operaţie şi am trecut cu bine de ea. Atunci m-am refăcut după cinci luni", a declarat Florin Costea la gsptv.

"Nu am vorbit cu Brăneţ, dar sunt convins că nu a vrut să mă accidenteze. A fost o fază de joc. Nici cu arbitrul Deaconu nu am vorbit. Aşa a considerat dânsul, să nu dea penalty. Nu regret că nu am plecat, nu regret nimic. Voi reveni mai puternic şi voi pleca atunci", a mai spus atacantul oltean.

Florin Costea a fost accidentat dur de portarul Cristi Brăneţ, în partida de sâmbăta trecută cu Poli Iaşi, scor 2-1 pentru olteni, suferind o ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale la genunchiul stâng, după ce avusese în 2006 o altă gravă accidentare, dar la genunchiul drept.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite