Craiova: Florin Costea, lăsat acasă pentru indisciplină? (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Florin Costea, lăsat acasă pentru indisciplină? (UPDATE)
Craiova: Florin Costea, lăsat acasă pentru indisciplină? (UPDATE)

Oficialii clubului spun că golgheterul din Bănie s-a accidentat la antrenamentul din această dimineaţă şi nu a mai putut fi inclus în lotul care a făcut deplasarea spre Braşov. Conform Mediafax, surse din cadrul grupării oltene ar fi susţinut că jucătorul a fost trimis la echipa a doua, pentru indisciplină.

Florin Costea ar fi avut un conflict cu un angajat al clubului, acesta fiind principalul motiv pentru care nu a făcut deplasarea la Braşov.

Pe lângă Mitchell, Buşu şi Dănănae, a rămas acasă şi Florin Costea. El a suferit o întindere la antrenamentul de azi şi are nevoie de 2-3 zile de repaus, poate chiar mai mult, medicul este cel care decide“, a precizat directorul executiv al clubului, Dan Stălinescu, conducătorul delegaţiei.

„Mai avem încă un Costea în echipă“

Acesta susţine că absenţa lui Florin Costea nu se va cunoaşte. „Noi avem 22 de jucători în lot mari şi tari, toţi la fel de importanţi. Mai avem încă un Costea în echipă, aşa că nu ne facem probleme. Băieţii sunt montaţi şi dornici de o nouă victorie“, a adăugat Stălinescu.
Declaraţia sa dă însă de înţeles că golgheterul din sezonul precedent poate fi trecut pe linie moartă. Astfel, revenirea lui Gogoşoiu la echipă, chemat urgent aseară de la Gaz Metan CFR, nu prea mai pare o coincidenţă, în condiţiile în care Universitatea avea deja destui jucători în compartimentul ofensiv.

Universitatea va ajunge pe seară la Braşov, iar mâine va susţine un antrenament pe un teren din oraş, de la ora meciului. Partida de sub Tâmpa se va disputa vineri (ora 18.00) şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite