Fiul bulibaşei din Filiaşi le-a cumpărat poliţiştilor tăcerea oferindu-le cadouri scumpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănuţ Consantin Constantin a fost trimis în judecată pentru trafic cu minore
Dănuţ Consantin Constantin a fost trimis în judecată pentru trafic cu minore

Dănuţ Constantin Constantin a fost arestat pe data de 12 octombrie şi este acuzat de trafic cu minore.

Fiul bulibaşei din Filiaşi a reuşit, într-un an de zile, să facă 50.000 de euro de pe urma fetelor pe care le-a obligat să facă trotuarul în Italia. Elena Cristina Drăghici, una dintre victime, a primit de la Dănuţ Constantin Constantin haine scumpe, parfumuri şi sume mari de bani. Potrivit rechizitoriului, minorele racolate proveneau din familii dezorganizate sau cu venituri mici. În momentul în care a fost scoasă la stradă fata şi-a dat seama că iubitul este proxenet şi a cerut ajutor familiei.

Tânăra le-a spus anchetatorilor că fiul bulibaşei din Filiaşi cunoştea mai mulţi oamenii ai legii în Filiaşi cărora le făcea cadouri, iar din această cauză nu a depus plângere la poliţie. În momentul în care nu a mai suportat ameninţările minora a sunat la 112 şi a spus că este ameninţată de  Dănuţ Constantin Constantin zis şi „Giovani“.

În luna noiembrie, bărbatul a reuşit să treacă graniţa însoţit deElena Cristina Drăghici. Odată ajuns în Germania, fiul bulibaşei din Filiaşi a luat legătura cu mai mulţi prieteni şi a încercat să o plaseze pe Elena la un centru SPA unde se practica prostituţia. „În momentul în care partea vătămată şi-a dat seama care este intenţia inculpatului, de a o plasa într-un bordel, a pus mâna pe telefon şi şi-a contactat fratele pentru a cere ajutor. I-a spus că a fost minţită, iar Giovani vrea să o ducă într-un club“, a spus Adrian Glugă, porcuror şef în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din Craiova.

Dănuţ Constantin Constantin este cunoscut cu antecedente, el a  fost condamnat de Judecătoria Craiova în 1994 la doi ani închisoare pentru infracţiunea de furt. Fiul bulibaţei din Filiaşi a fost trimis în judecată şi este acuzat de trafic cu minore.

Giovani are în Italia o adevărată reţea de prostituţie

 Pe data de 24 iunie a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie. Trei zile mai târziu, Tribunalul Dolj a decis să îl pună în libertate pe motiv că nu reprezintă un pericol social. Sentinţa dată a fost definitivă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite