Fiul unui fost procuror craiovean a fost arestat preventiv. Află de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Floricel, fiul fostului procuror Ion Floricel de la Parchetul Tribunalului Dolj, a fost introdus în arestul IPD Dolj. Curtea de Apel Craiova a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă.

Cătălin Floricel a fost reţinut la 13 iulie, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Ungaria. Acesta a fost dat în urmările internaţională pentru infracţiunea de trafic cu ţigări. Doljeanul a fost eliberat de judecătorii Curţii de Apel tot în luna iulie, fiind obligat să nu părăsească localitatea. Joi, 25 august, Curtea de Apel Craiova a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, tânărul fiind introdus în arestul IPJ Dolj.

În urmă cu câteva zile, magistraţii au dispus ca Iuliana Floricel, nora procurorului Ion Floricel, să nu aibă voie să părăsească localitatea timp de 20 de zile, pe numele ei fiind emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Ungaria. Ion Floricel a fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în prezent fiind avocat.


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite