Fiul interlopului „Caiac“ a rămas în continuare în spate gratiilor. Vezi aici ce a decis instanţa în cazul altor membrii ai reţelei condusă de „Coco“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O  parte din membrii grupului infracţional condus de fiul interlopului „Caiac“, au fost eliberaţi din spatele gratiilor. Magistraţii Curţii de Apel Craiova au înlocuit măsura arestării prventive cu măsura de a nu părăsi localitatea.

Fiul interlopului „Caiac“, nimeni altul decât Cosmin Pîrvu zi şi „Coco“, dar şi  Viorel Mădălin Curteanu zis „Hazard“, au rămas în continuare în spatele gratiilor. Magistraţii Curţii de Apel au decis şi în cazul lor să le reducă perioada pentru care s-a prelungit arestarea preventivă de la 30 de zile la 20 de zile.

Andrei Dincă, de 18 ani, Dragoş Dorobanţu zis „Pif”, de 24 de ani, Radu Mîrşan, zis „Duki” de 23 de ani, Cristian Dumitru zis „Dinamo” de 22 de ani, Ştefăniţă Marta zis „Oaie”, de 20 de ani, Ionuţ Cioroianu, de 20 de ani şi Adrian Caitanovici zis „Mîţu”, de 21 de ani, au fost puşi în libertate de Curtea de Apel din Craiova.

Procurorii DIICOT- Craiova au găsit în  locuinţa lui Cosmin Pîrvu zis şi „Coco“pe masa din sufragerie în urma unor percheziţii o mare cantitate de etnobotanice „Grupul infracţional era în atenţia noastră de aproximativ un an. Mai mulţi tineri au ajuns la spital din cauza consumului de etnobotanice.

Membrii grupului infracţional vindeau drogurile pe strada Cîmpia Islaz la numărul 4“, a spus Adrian Glugă, procuror şef în cadrul DIICOT Craiova.
Cosmin Pârvu, fiul interlopului craiovean Mihai Pârvu (care a fost împuşcat mortal de un alt interlop în urmă cu patru ani), a fost oprit în trafic în 2010 de poliţiştii craioveni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Volkswagen. În urma percheziţiei, asupra tânărului s-a găsit un plic cu cocaină, care a fost confiscat de oamenii legii. Cosmin Pârvu figurează pe lista consumatorilor de droguri din Dolj.

Anul acesta fiul interlopului s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident de circulaţie.

„Coco“ şi membrii reţelei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive în variantă agravantă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite