Fiul judecătoarei Liliana Lazăr s-a împăcat cu victimele pe care le-a băgat în spital. Vezi aici în ce scandaluri a mai fost implicat Andrei Lazăr!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul judecătoarei Liliana Lazăr a fost trimis în judecată pentru  vătămare corporală din culpă,  după ce în anul 2010 a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Andrei Lazăr în timp ce conducea un BMW, nu a păstrat  distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, un Renault Laguna condus de Dorin Vizitiu, de 24 de ani, şi l-a lovit din spate. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul Renaul Laguna a fost aruncat într-un alt autovehicul. Două personae au ajuns la spital în stare gravă în urma accidentului produs de fiul judecătoarei.

Fiul judecătoarei Liliana Lazăr s-a ales cu dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă. Tribunalul Dolj a dispus încetarea procesului penal faţă de Andrei Lazăr. Tânărul s-a împăcat cu victimele. Hotărârea dată de instanţă este definitivă.

Judecătorii Tribunalului Dolj au dispus încetarea procesului penal faţă de Andrei Lazăr, fiul magistratei Liliana Lazăr, trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă, după ce acesta a ajuns la o înţelegere cu victimele accidentului pe care l-a produs în iulie 2010

A scăpat cu suspendare

Tânărul în vîrstă de 25 de ani a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporal din culpă. Judecătoria Craiova l-a condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare şi la plata unor chetuieli în valoare de 2925 de lei.

Fiul judecătoarei a mai fost implicat în anul 2010  într-un scandal şi este acuzat de  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Andrei Lazăr împreună cu doi prietenii au lovit  un bărbat într-un bar.

Dosarul se află încă pe rol la Judecătoria Feteşti.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite