Fiul interlopului Caiac nu a scăpat din puşcărie. Magistraţii Curţii de Apel i-au respins cererea de eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Pîrviu, fiul interlopului Caiac a fost arestat pe data de 5 iulie
Cosmin Pîrviu, fiul interlopului Caiac a fost arestat pe data de 5 iulie

Cosmin Pîrvu zis şi „Coco“ a fost arestat pe data de 5 iulie alături de alte opt persoane pentru că au comercializat  etnobotanice – substanţe cu efecte psihoactive în Craiova. Fiul interlopului „Caiac“ le-a cerut pe data de 28 septembrie magistraţilor Curţii de Apel din Craiova să fie eliberat din spatele gratiilor.

Cosmin Pîrvu zis şi „Coco“, fiul interlopului Caiac, ucis după o partidă de poker, conducea o reţeau de traficanţi de etnobotanice. În locuinţa tânărului pe masa din sufragerie a fost găsită o mare cantitate de droguri.

Cosmin Pârvu zis „Coco”, de 24 de ani Andrei Dincă, de 18 ani, Dragoş Dorobanţu zis „Pif”, de 24 de ani, Radu Mîrşan, zis „Duki” de 23 de ani, Cristian Dumitru zis „Dinamo” de 22 de ani, Ştefăniţă Marta zis „Oaie”, de 20 de ani, Mădălin Curteanu zis „Hazard”, de 25 de ani, Ionuţ Cioroianu, de 20 de ani şi Adrian Caitanovici de 21 de ani, au fost arestaţi pe data de 5 iulie.

Avocaţii lui „Coco“ au cerut ca acesta să fie eliberat din spatele gratiilor Magistraţii Curţii de Apel din Craiova i-au respins cererea pe motiv că este nefondată.

Membrii grupului sunt acuzaţi de  săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive în variantă agravantă, mai exact, potrivit art. 18 din legea 194/2011, dacă efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive a avut ca urmare vătămarea uneia sau mai multor persoane care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite