Fiul interlopului Caiac rămâne în arest. Cosmin Pîrvu şi alte nouă persoane au fost arestat pentru că au comercializate etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Pîrvu a fost arestat pe data de cinci iulie
Cosmin Pîrvu a fost arestat pe data de cinci iulie

Cosmin Pîrvu, fiul interlopului „Caiac“, dar şi restul grupului infracţional acuzaţi că au comercializat etnobotanice – substanţe cu efecte psihoactive în Craiova, au cerut să fie eliberaţi din arest. Curtea de Apel din Craiova a admis cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventivă.

Cosmin Pîrvu zis şi „Coco“, fiul interlopului Caiac, ucis după o partidă de poker, este liderul reţelei. În locuinţa tânărului pe masa din sufragerie a fost găsită o mare cantitate de etnobotanice.

Cosmin Pârvu zis „Coco”, de 24 de ani Andrei Dincă, de 18 ani, Dragoş Dorobanţu zis „Pif”, de 24 de ani, Radu Mîrşan, zis „Duki” de 23 de ani, Cristian Dumitru zis „Dinamo” de 22 de ani, Ştefăniţă Marta zis „Oaie”, de 20 de ani, Mădălin Curteanu zis „Hazard”, de 25 de ani, Ionuţ Cioroianu, de 20 de ani şi Adrian Caitanovici de 21 de ani, au fost arestaţi pe data de 5 iulie.

Membrii grupului sunt acuzaţi de  săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive în variantă agravantă, mai exact, potrivit art. 18 din legea 194/2011, dacă efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive a avut ca urmare vătămarea uneia sau mai multor persoane care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 60 de zile, pedeapsa este închisoarea de la 6 la 12 ani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite