Fiul judecătoarei Liliana Lazăr, condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Lazăr a fost condamnat la închisoare cu suspendare
Andrei Lazăr a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Andrei Lazăr este fiul judecătoarei de la Secţia Civilă a Judecătoriei Craiova, iar de-a lungul anilor a fost implicat în numeroase scandaluri stradale. Tânărul a fost condamnat pe data de 8 mai de Judecătoria Craiova pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, la nouă luni de închisoare cu suspendare.

Tânărul a fost implicat pe data de 18 iulie 2010, într-un accident pe strada Bariera Vâlcii, soldat cu două victime. Andrei Lazăr în timp ce conducea un BMW, nu a păstrat   distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, un Renault Laguna condus de Dorin Vizitiu, de 24 de ani, şi l-a lovit din spate. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul Renaul Laguna a fost aruncat într-un alt autovehicul. Două personae au ajuns la spital în stare gravă în urma accidentului produs de fiul judecătoarei.

A făcut scandal în bar

Tânărul în vîrstă de 25 de ani a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporal din culpă. Judecătoria Craiova l-a condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare şi la plata unor chetuieli în valoare de 2925 de lei. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Fiul judecătoarei a mai fost implicat în anul 2010  într-un scandal, iar acum are un alt dosar penal pentru  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Andrei Lazăr împreună cu doi prietenii au lovit  un bărbat într-un bar.

Dosarul se află încă pe rol la Judecătoria Feteşti, iar următorul termen a fost  stabilit pentru 4 iulie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite