Craiova: Fiscul „second hand“- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Fiscul „second hand“- revista presei locale
Craiova: Fiscul „second hand“- revista presei locale

Ziarele craiovene scriu azi despre magazinul în care Finanţele doljene valorifică mărfurile confiscate de alte instituţii ale statului, dar şi despre şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, Lelioara Nicola, care a anunţat că niciun profesor din judeţ nu va rămâne fără slujbă.

Gazeta de Sud îşi informează astăzi cititorii despre magazinul de produse confiscate pe care îl deţine Direcţia Generală a Finanţelor Publice pe strada Mitropolit Firmilian, situate în curtea instituţiei. Finanţele valorifică în acest magazin propriu bunurile confiscate de alte instituţii ale statului. Unele produse sunt la mâna a doua. În ultimul an au fost confiscate două autoturisme şi două bărci, donate apoi de Fisc unor mănăstiri şi unei primării din ţară. Directorul Finanţelor nu ştie sau nu vrea să spună cum au fost repartizate maşinile tocmai în Tulcea şi Mehedinţi.


Profesorii doljeni, neatinşi de furia concedierilor din ţară, titrează azi cotidianul Ediţie Specială. În vreme ce inspectorii şcolari din toată ţara anunţă disponibilizări masive în rândul cadrelor didactice din diferite zone, în Dolj această problemă nu există. Cel puţin aşa consideră inspectorul şcolar general Lelioara Nicola, care anunţă că niciun profesor nu îşi va pierde slujba. Preţul este însă sacrificarea personalului nedidactic sau auxiliar.


Căldură mare la Spitalul Judeţean, îşi informează cititorii cotidianul Cuvântul Libertăţii. Pacienţii spitalelor craiovene au făcut cu greu faţă temperaturilor ridicate după ce vremea caniculară a revenit în forţă la Craiova în primele două zile ale acestei săptămâni. Canicula i-a pus în dificultate pe oamenii de rând, dar într-o situaţie încă şi mai delicată s-au aflat cei internaţi în spital. Chiar dacă meteorologii nu au mai transmis avertizare cod galben de caniculă, indicele de confort termic a fost foarte aproape de a atinge pragul critic de 80 de unităţi, transformând şederea în spital a unora dintre bolnavi într-un adevărat calvar.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite