Craiova: Şcoala generală din Filiaşi a reluat cursurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Şcoala generală din Filiaşi a reluat cursurile
Craiova: Şcoala generală din Filiaşi a reluat cursurile

Instituţia de învăţământ a fost închisă timp de şapte zile din cauza numărului mare de cazuri de gripă porcină care au fost depistate. Inspectorii DSP Dolj au venit în această dimineaţă la şcoală şi au dat avizul pentru începerea cursurilor.

Directorul şcolii din Filiaşi a declarat că elevii care au fost diagnosticaţi cu virusul AH1N1 nu au venit astăzi la cursuri.  Ei primesc în continuare tratament la domiciliu, starea lor fiind bună. „Am avut nouă cazuri de gripă, forma uşoară. În această dimineaţă, alţi doi elevi prezentau simptome de răceală şi i-am trimis imediat la doctor. Noi ne-am luat măsuri, am făcut dezinfecţia, pentru a nu mai exista nicio problemă“, a declarat Alin Mondescu, director Şcoala Generală cu clasele I-VIII din Filiaşi.


image
image



Elevii din Filiaşi poartă măşti de protecţie la cursuri, după ce liceul din oraş a fost închis şi el acum câteva zile. La Grupul Şcolar Dimitrie Filişeanu au fost depistate două cazuri de gripă nouă, motiv pentru care liceeni au fost trimişi acasă până miercuri.

image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite