Fiica patronului de la Hanul Doctorului şi partenerul ei de afaceri au fost condamnaţi cu suspendare pentru trafic de droguri de risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miruna Andreea Pera, fiica patronului de la Hanul Doctorului şi Ionuţ Alexandru Zărescu, au fost condamnaţi de Curtea de Apel din Craiova, la şase luni închisoare cu suspendare. Cei doi tineri sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de cultivare şi trafic de droguri de risc.

Procurorii DIICOT-Craiova, i-au reţinut pe cei doi tineri anul trecut în luna noiembrie, după ce în apartamentul pe care îl închiriaseră pe „Calea Bucureşti“ au descoperit o cultură de cannabis. Fiica patronului de la Hanul Doctorului şi partenerul ei de afaceri au fost desconspiraţi chiar de proprietarul imobilului, care a rămas uimit de consumul foarte mare de energie electrică al chiriaşilor săi.

Marin Culcea le-a spus poliţiştilor că în apartamentul pe care îl închiriase a găsit o cultură de cannabis. Oamenii legii au intrat imediat pe fir şi au efectuat o percheziţie la blocul R1 din „Calea Bucureşti“, unde au găsit 20 de plante de canabis.

Miruna Andreea Pera, fiica patronului de la Hanul Doctorului şi Ionuţ Alexandru Zărescu, s-au dotat cu toate cele necesare pentru creşterea şi supravegherea plantelor de canabis, mai exacat au cumpărat  un neon puternic cu lumină ultravioletă, un ventilator pentru a asigura o temperatură constantă, un termometru de cameră şi mai multe recipiente conţinând îngrăşăminte pentru creşterea plantelor. 

Tribunalul Dolj i-a condamnat pe cei doi tineri la şase luni de închisoare cu suspendare pentru săvîrşirea infracţiunii de cultivare şi trafic de droguri de risc. Miruna Andreea Pera, fiica patronului de la Hanul Doctorului şi Ionuţ Alexandru Zărescu, dar şi procurorii DIICOT Craiova, au făcut recurs nemulţumiţi de pedeapsa dată. Curtea de Apel din Craiova a decis să le menţină sentinţa dată de prima instanţă.

 Sentinţa Curţii de Apel Craiova nu este definitvă, poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite