Fetiţa care şi-a ucis bunicul spune că a vrut să-l sperie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eleva a acordat în exclusivitate un interviu pentru „Adevărul de Seară“, în care a recunoscut că l-a înjunghiat pe bătrân.

„Am fost în legitimă apărare“ sunt cuvintele adolescentei Anei Maria Stoica. Fata de 14 ani, internată de cinci zile la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, spune că s-a liniştit, deşi recunoaşte că ea este cea care l-a omorât pe bunicul ei, Mihai Stoica. Eleva povesteşte că a vrut să îşi scape bunica din mâinile soţului. Pentru cei care încă nu cred că ea este criminala, Ana are un răspuns clar:„Ba da, eu am băgat cuţitul! Nu a fost altcineva care a ţinut arma în mână. Eu singură am ridicat-o şi am îndreptat-o spre cel care ne-a tulburat în acea seară“. Spune că tot ce s-a petrecut în urmă cu o săptămână a fost o întâmplare tragică.

Vrea să arate că nu e un om rău

„Nu am intenţionat să iau viaţa nimănui. Era ceartă şi am încercat să liniştesc totul, că mă săturasem de scandal. Am vrut doar să îmi sperii bunicul. Mă doare nespus ce am făcut. Da, l-am omorât şi îmi pare rău. L-am iubit din tot sufletul“, a adăugat Ana Maria. Fata spune că îi este foarte dor de colegi: „Am citit articolul din «Adevărul de Seară» despre prietenii mei de la şcoală. Abia aştept să îi revăd. Faptul că şi la acest moment mă sprijină prin cuvinte frumoase mă  încurajează. Simt că nu sunt singură. O să dovedesc că nu sunt un om rău“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite