Femeile de serviciu din sistemul de învăţământ îşi dau demisia pe capete. Vezi aici din ce cauză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Femeile de serviciu au decis să plece din sistemul de învăţământ din cauza salariilor foarte mici. Conducerea Sindicatului Învăţământului „Spiru  Haret“ a declarat că în perioada următoare se vor face demersuri pentru deblocarea posturilor.

Mai multe şcoli şi grădinţie din judeţul Dolj au deficienţe în ceea ce priveşte asigurarea personalului pentru întreţinerea unităţilor. Femeile de serviciu şi-au dat demis din cauza salariului prea mic pe care îl primesc „Banii pe care îi primeam lună de lună nu îmi ajungeau nici pentru plata tuturor facturilor. Am decis să plec şi să îmi caut un alt loc de muncă. Aşa nu se mai putea. Am acasă o familie de întreţinut“, a spus Ioana Dumitru.

Conducerea Sindicatului Învăţământului „Spiru  Haret“, a declarat că în perioada următoare se vor face demersuri pentru deblocarea posturilor „La şcoala din Mârşani, dar şi la mai multe grădiniţe, personalul şi-a dat demisia. Femeile şi oamenii de serviciu au plecat din cauza salariilor foarte mici şi au mai rămas foarte puţini. Acolo unde altădată erau trei oameni de serviciu, au mai rămas doar unu sau doi, care trebuie să le facă pe toate", a spus Constantin Lungulescu, preşedintele Sindicatului Învăţământului "Spiru Haret" Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite