Femeia jefuită de cei doi ţigani nu a depus plîngere la poliţie de frică „Am vrut ca familia mea să fie în siguranţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi  ţigani au jefuit-o pe femeie imediat după producerea accidentului
Cei doi ţigani au jefuit-o pe femeie imediat după producerea accidentului

Doi ţigani au şocat pe toată lumea când în luna aprilie au jefuit o femeie lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. Victima a declarat că nu vrea să îşi mai aducă aminte ce s-a întâmplat atunci.

Isam Mihalache şi Elena Imanadiţa ajung la locul accidentului, pun mâna pe bagajele victimei, care zace într-o baltă de sânge, iar fără să le pese de absolut nimic fură tot ce găsesc în geantă. Femeia a fost lovită în plin în timp ce pe traversa pe trecerea de pietoni pe data de 20 aprilie. Ţiganii i-au luat geanta şi i-au furat mai multe documuente, după care au plecat liniştiţi. Au aruncat actele sub o maşină , după ce au văzut că nu au găsit bani. Victima a declarat că nu s-a întâlnit niciodată cu doi faţă în faţă „Eu nu ştiam absolut nimic de mine atunci, vă daţi seama. Am fost lovită pe trecerea de pietoni. La câteva zile de la accident am văzut şi eu imaginile cu cei doi în timp ce mă jefuiau. Nici nu ştiu ce să vă spun, domnişoară, despre ce s-a întâmplat. Acum nu mă gândesc decât la faptul că sunt bine şi am reuşit să trec peste acest necaz. O lună de zile am stat la pat din cauza leziunilor suferite. M-am întors la muncă şi nu vreau să mă mai gândesc absolut deloc la ziua aceea“, a povestit femeia.

Vezi aici video cum cei doi ţiganii care o jefuiesc pe femeie

Nu a depus plângere la poliţie

Victima celor doi ţiganii nu a vrut să depună plângere la poliţie. Craioveanca a declarat că nu ştie cum arată cei care au jefuit-o „Nu m-am întâlnit niciodată cu ei faţă-n faţă. Nici la proces nu am fost, am un avocat care mă reprezintă în instanţă şi cred că este suficient. Nu am depus nici măcar plângere la poliţie împotriva celor doi. La început mi-a fost frică, trebuie să recunosc. Nu am făcut absolut nimic dintr-un singur motiv: am vrut ca familia mea să fie în siguranţă“, a mai spus craioveanca.

Isam Mihalache a fost condamnat de Judecătoria Craiova la trei ani de închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de furt calificat, iar Elena Iamandiţa este cercetată în stare de libertate, după ce a prezentat procurorilor mai multe documente din care reiese că este bolnavă psihic.

Cei doi ţiganii nu au recunoscut că au jefuit-o pe femeie, deşi pe imaginile video se vede clar cum aceştia umblă în geanta victimei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite