Falsificatori de carduri eliberaţi dintr-o eroare judiciară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiugan a postat pe Facebook imagini din vacanţele sale
Tiugan a postat pe Facebook imagini din vacanţele sale

Dragoş Tiugan, fratele unui asistent judiciar de la Tribunalul Dolj, a fost reţinut în luna mai, împreună cu alte 11 persoane, după ce la domiciliul unuia dintre ei a fost găsită aparatură pentru clonarea de carduri.

Şapte suspecţi au fost arestate. Ştefana Bădulescu, judecătoare la Secţia Minori şi Tineri din cadrul Tribunalului Dolj, a decis vineri seară să-i pună în libertate, pentru că aceştia au fost închişi ilegal din cauza unei erori a preşedintei Secţiei Penale a Tribunalului Dolj, Laura Udrea. Ea a emis pe numele inculpaţilor mandate de arestare preventivă pentru 31 de zile, în loc de 30, termenul maxim permis de lege.

L-a avertizat pe Covei

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, capul reţelei, Dragoş Tiugan, ţinea legătura pe messenger cu membrii reţelei. Procurorii DIICOT Craiova au mai stabilit că Iustin Covei, fiul judecătorului doljean Marin Covei, şi Dragoş Tiugan colaborau uneori. Mai mult, Tiugan l-a avertizat pe Covei că va fi arestat. Autorul mai multor scandalui în Craiova, Covei a fost arestat în 2009 pentru fraude cu carduri bancare.Procurorii au înaintat recurs la decizia eliberării „lotului Tiugan", iar cererea va fi judecată joi de Tribunalul Dolj. 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite