Craiova: Facţiunea „Sezione Ultra“ protestează după ratarea obiectivului Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai bine de două săptămâni de la partida Universităţii Craiova cu FC Vaslui, scor 0-1, o parte a galeriei a început să îşi arate dezaprobarea pentru lipsa performanţei la Universitatea.

Membrii galeriei „Sezione Ultra“ au luat atitudine după insuccesele alb-albaştrilor în partidele din Ghencea şi de pe teren propriu cu FC Vaslui, ce au culminat cu eliminarea din tururile preliminare ale Europa League. 

Iată întregul comunicat emis de „Sezione Ultra“:

„RUŞINE conducătorilor , jucătorilor şi antrenorilor Universităţii Craiova de astăzi pentru atitudinea şi “realizările  luminoase “ din acest final de campionat ! Graţie lor s-a izbutit dezamăgirea şi alungarea publicului  de pe stadion, deşi a fost infernal de greu să se recâştige , cât de cât, încrederea oamenilor după ani lungi de întuneric în fotbalul craiovean. Uciderea oricăror speranţe de viitor este ilustra lor realizare. Păcat de munca şi prestigiul generaţiilor anterioare!
Datoria de onoare a oricărui suporter adevărat  este să lupte pentru clubul său drag împotriva oricăror atacuri murdare venite din exterior sau interior. Tocmai de aceea ne vedem nevoiţi să protestăm faţă de situaţia incalificabilă în care actuala conducere a adus-o pe ŞTIINŢA ! Numeroşii duşmani, pe care îi avem în cercurile de interese din conducerea fotbalului românesc, par mici copii pe lângă acţionariatul de azi al clubului nostru iubit .

La împlinirea a patru ani de aventuri cu patronul Mititelu la timonă putem face un scurt şi cutremurător bilanţ : Un million de promisiuni - zero realizări ! Deşi alţii. care au promovat odată cu noi, sunt azi campioni ( fără nicio tradiţie în spate!) ,  vorbele rămân singura noastră consolare. Tot timpul patronul ne amăgeşte cu prostii de genul: vom face, vom drege , avem cea mai de viitor echipă, etc. . Dacă limba română nu ar avea timpul viitor atunci nu ar mai putea vorbi! Cruntul adevăr demonstrează însă că dragostea lui pentru Ştiinţa este la fel de mare ca şi priceperea în fotbal , adică ZERO! Lipsit de resurse financiare autentice, ca şi de orice urmă de diplomaţie, domnia sa este înconjurat doar de nonvalori (pe care le poate plăti cu mai nimic) având o fabuloasă satisfacţie de a alunga orice valoare din club. Lungul şir de pierderi dureroase e pe cale să se întregească prin plecarea şi a domnilor Ilie Balaci şi Ovidiu Stângă spre alte zări mai calde. Oare de ce nimeni nu mai vrea să lucreze cu el?

Ca urmare directă a inteligenţei domnului Mititelu şi colaboratorilor săi foarte apropiaţi am putut să simţim pe pielea noastră în această primăvară ce înseamnă obţinerea unei licente  de primă ligă! PREŢUL LICENŢEI L-AM PLĂTIT ASPRU PRIN CEDAREA LOCULUI ÎN CUPELE EUROPENE! E drept că am fost şantajaţi să ne predăm cu oile şi Vasluiul (spre a nu ne aduce aminte de a doua literă din alfabet), dar cine oare este de vină că s-a ajuns aici?

BLATURILE ORDINARE  (cu Jiji şi Vaslui ) sunt doar o continuare a altora - vezi predarea de la Timişoara, din aprilie, şi exagerata prietenie cu cel pe care Mititelu încearcă să-l copieze  generând suspectele rezultate obţinute mai mereu în ultimii ani cu mioarele. Iar blaturile ne jignesc istoria, culorile şi ne ucid orice speranţe!

Vrem o ŞTIINŢA CRAIOVA curată, eliberată de orice interese meschine ale unei conduceri incompetente. Să putem să construim o echipă adevărată cum merită inimoşii suporteri olteni!
Vom înceta protestul nostru împotriva conducerii doar atunci când vom vedea că se face efectiv ceva autentic pentru obţinerea performanţei reale la UNIVERSITATEA CRAIOVA!“

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite