FRF a decis: Mititelu trebuie să-i plătească 7 milioane de euro lui Piţurcă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a dat verdictul în procesul pe care Victor Piţurcă i l-a intentat patronului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

Această sumă reprezintă clauza de reziliere a contractului, 5 milioane de euro, prima de instalare - 1,8 milioane - şi restanţe salariale de 200.000 de euro. Piţurcă mai ceruse încă 5 milioane de euro drept despăgubire pentru rezilierea unilaterală a contractului, dar comisia a respins doleanţă a tehnicianului.

Oficialii Craiovei se apară şi spun că l-au demis pe tehnician pentru că acesta nu şi-a respectat contractul, despăgubirile solicitate de acest fiind nefondate.Clubul poate face recurs la această decizie. Dacă va avea câştig de cauză şi la instanţa de recurs, Piţurcă a anunţat deja că vrea în schimbul banilor pachetul majoritar de acţiuni al Universităţii Craiova. Mai mult, dacă hotărârea se va menţine, Craiova trebuie să plătească până la 31 martie când trebuie depus dosarul de licenţiere, altfel riscă să fie dezafiliată!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite