Craiova: Revolta echipelor mici împotriva regulamentului FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Revolta echipelor mici împotriva regulamentului FRF
Craiova: Revolta echipelor mici împotriva regulamentului FRF

Tragerea la sorţi de ieri a şaisprezecimilor competiţiei KO a fost cu noroc pentru Universitatea Craiova, care va întâlni, pe teren propriu, Gloria II BistriţaÎn schimb, Gaz Metan CFR va fi nevoită să se deplaseze la Piatra-Neamţ, pentru a juca împotriva Ceahlăului.

Modificarea regulamentului privind locul de disputare a meciurilor din şaisprezecimile cupei poate duce la revolta echipelor mici. „Fiecare formaţie din eşaloanele inferioare vrea să ajungă în această fază pentru a aduce pe teren propriu o echipă de top din România“, ne-a declarat în această dimineaţă preşedintele grupării Gaz Metan CFR, Gheorghe Frăţică. Distanţele maei ar putea pune anumite echipe în imposibilitatea să efectueze deplasarea. „Nu este posibil ca noi să mergem la Piatra-Neamţ, Sănătatea Cluj - la Timişoara, iar Bistriţa II să joace pe stadionul Ion Oblemenco. În acest an vom face deplasarea, dar încercăm din sezonul viitor să se revină la vechiul regulament“, a adăugat Frăţică.

Partida de la Piatra-Neamţ le va strica programul „găzaro-ceferiştilor“, conform spuselor preşedintelui: „Săptămâna viitoare avem deplasare la Otopeni, apoi mergem la Piatra-Neamţ, iar după aceea jucăm acasă cu Minerul Lupeni. Va fi foarte greu pentru noi.“

Gane speră la calificare

Antrenorul „feroviarilor“, Jerry Gane, nu a comentat acest aspect, declarând că va face tot posibilul să califice echipa în faza următoare a competiţiei. „Noi ne-am atins obiectivul, acela de a întâlni o divizionară A. Asta nu înseamnă că nu vreau să câştigăm meciul cu Ceahlăul. În opinia mea, a fost o tragere la sorţi bună, vom avea parte de o experienţă interesantă. Singura dezamăgire este că meciul se va disputa la Piatra-Neamţ şi nu la noi, la Depou. Sperăm să câştigăm şi să aducem în optimi o divizionară A la Craiova“, a spus Gane.

Ştiinţa are cel mai uşor adversar din ultimii ani

Universitatea Craiova va întâlni în Cupa României pe Gloria II Bistriţa, echipă care evoluează în Liga a III-a, partida urmând să se desfăşoare pe stadionul Ion Oblemenco. „Pentru noi este o tragere bună, fiindcă vom întâlnim o echipă din Liga a III-a. În plus, vom juca şi pe teren propriu. Totuşi, trebuie să fim atenţi, pentru că această competiţie se joacă în sistem eliminatoriu, iar dacă nu ne concentrăm putem avea probleme. Obiectivul nostru este finala cupei“, a declarat antrenorul Daniel Mogoşanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite