FOTO/VIDEO Sute de elevi craioveni protestează în curtea liceului pentru că le-a fost schimbat directorul. Profesorii sunt solidari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au scandat în curtea şcolii numele fostului director
Elevii au scandat în curtea şcolii numele fostului director

Elevii Liceului Energetic au refuzat azi-dimineaţă să intre la ore de supărare că profesorul de geografie, Bogdan Ionel, a fost înlocuit din funcţia de director cu un alt cadru didactic de la o altă şcoală.

Potrivit cadrele didactice, din propria iniţiativă elevii ar fi refuzat azi-dimineaţă să intre la ore, strângându-se cu toţii în curtea şcolii pregătiţi de protest.

protest energetic

Adrian Liţă, elev în clasa a XI-a, spune că nu va intra la cursuri până când fostul director, Bogdan Ionel, nu va fi repus în funcţie. „Este un profesor foarte bun. Nu înţeleg de ce l-au schimbat. Fosta directoare Maria Jifan se purta urât cu noi. Cu domnul profesor putem că comunică“, susţine tânărul.

Elevul Adrian Liţă (stânga) nu este de acord cu schimbare directorului

protest energetic

Solidari cu elevii au fost şi profesorii unităţii de învăţământ. Carmen Dănilă, învăţătoare, spune că s-a greşit prin înlocuirea de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a directorului.

„Domnul Bogdan a fost numit director în luna iunie, anul aceasta. Timp de doi ani acesta a îndeplinit funcţia de director adjunct. Cât timp acesta a fost acesta directorul am derulat mai multe proiect pentru elevi, atmosfera din şcoala fiind prielnică studiului“, a declarat învăţătoare.

La fel de nemulţumiţi de schimbare au fost şi câţiva părinţi. Ileana Cuzianu, mama unui elev al liceului a ameninţat că îl va retrage copilul şi nepoţica de la şcoală dacă directorul nu va fi repus în funcţie.

Ileana Cuzianu (dreapta) ameninţă că îşi va retrage copilul de la şcoală

protest energetic

„Mi se pare nedreptăţit domnul director. De ce să îl schimbe din funcţie. Nu a greşit cu nimic“, a declarat Ileana Cuzianu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite